
Rapeat sisäfileet ja paprikamajoneesi
min | Helppo
Ainekset
80 g
paahdettua paprikaa (säilyke)
1 kpl
kananmuna
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sinappia
1 tl
suolaa
3 dl
rypsiöljyä

AINEKSET
AINEKSET
Ohuet Sisäfileet sopivat erinomaisesti sellaisenaan dipattaviksi paprikamajoneesiin
Näin teet sen
Painele paprika kuivaksi talouspaperien välissä
Laita kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta korkeaan ja kapeaan kulhoon
Aja sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi
Lisää öljyä pienissä erissä koko ajan sekoittaen
Anna maustua jääkaapissa ja paista sillä aikaa sisäfileet kypsiksi pakkauksen ohjeen
mukaan
Anna kanojen hieman jäähtyä ja dippaile majoneesiin


Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit