
Kanavartaat & grillattua salaattia
min | Helppo
Ainekset
4 kpl
pikkusalaatteja
1
sitruuna
0.5 dl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
0.5 tl
suolaa
50 g
pecorinojuustoa raastettuna

AINEKSET
AINEKSET
Grillattu salaatti on nopea ja helppo lisuke kesäisille kanavartaille. Salaattilajikkeeksi kannattaa valita mahdollisimman pieni ja tiiviskeräinen salaatti, sillä ne pysyvät hyvin koossa grillin kuumuudessa. Mausteeksi grillisalaatille sopii sitruunainen kastike ja ripaus pecorinojuustoa.
Näin teet sen
Raasta pestyn sitruunan kuori ja lisää joukkoon puolikkaan sitruunan mehu.
Sekoita joukkoon oliiviöljy ja suola.
Halkaise salaatit pituussuunnassa ja sivele kastike leikkuupinnoille.
Grillaa kanavartaat pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta epäsuoraan lämpöön lepäämään.
Grillaa salaatit kuumassa grillissä noin 1 minuutin ajan per puoli.
Ripottele juustoraaste salaattien leikkuupinnoille ja anna sulaa.
Tarjoa grillatut salaatit lämpimien kanavartaiden kanssa.
