
Kanavartaat & pähkinäiset grillipaprikat
min | Helppo
Ainekset
8
eri väristä paprikaa lohkoina
1 dl
oliiviöljyä
1 ruukku
korianteria hienonnettuna
1 nippu
kevätsipulia hienonnettuna
50 g
kuorittuja saksanpähkinöitä murskattuna
100 g
fetajuustoa murustettuna
1
lime

AINEKSET
AINEKSET
Värikkäät paprikat kypsyvät nopeasti grillissä, ja saavat ihanaa lisämakua ja suutuntumaa fetajuustosta ja pähkinöistä. Jos haluat pähkinöihin vielä lisää rapeutta ja makua, voit paahtaa niitä pannulla tai uunissa muutaman minuutin ennen murskaamista.
Näin teet sen
Grillaa kanavartaat kiireettä pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta lepäämään folion alle.
Grillaa paprikalohkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes pinta hieman tummuu.
Nosta paprikalohkot kulhoon ja sekoita joukkoon oliiviöljy, korianteri, kevätsipuli ja pähkinät.
Nosta paprikat vadille ja ripottele pinnalle fetaa ja raastettua limen kuorta.
Purista päälle vielä hieman limemehua ja lisää halutessasi ripaus suolaa.
Vuole kypsistä kanavartaista lastuja ja tarjoile grillipaprikoiden kera.
