Kanaa & paahdettuja sipuleita
min | Helppo
Ainekset
400 g
pieniä sipuleita kuorineen
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
timjamin lehtiä
0.5 tl
suolaa
AINEKSET
AINEKSET
Sipuleista saa mainion lisukkeen grillikanalle, kun niitä paahtaa halkaistuna grillissä tai uunissa mausteliemen kera. Tämä resepti on tehty myöhemmän kesän kuorellisille sipuleille, mutta se toimii oikein hyvin myös kuorettomille kesäsipuleille, jolloin kypsennysajaksi riittää reilu vartti.
Näin teet sen
Halkaise sipulit kahtia.
Sekoita öljy ja mausteet uunivuoan pohjalle.
Asettele sipulit vuokaan leikkuupinta alaspäin.
Paahda 200°C uunissa tai grillissä 30-45 min, kunnes sipulit ovat pehmenneet.
Grillaa kanat kypsiksi pakkauksen valmistusohjeen mukaan.
Anna sipulien hieman jäähtyä, poista kuori ja tarjoa grillattujen kanapalojen lisukkeena.