Grillattua kanaa ja paahdettuja sipuleitai-1

Kanaa & paahdettuja sipuleita

min | Helppo

Sipuleista saa mainion lisukkeen grillikanalle, kun niitä paahtaa halkaistuna grillissä tai uunissa mausteliemen kera. Tämä resepti on tehty myöhemmän kesän kuorellisille sipuleille, mutta se toimii oikein hyvin myös kuorettomille kesäsipuleille, jolloin kypsennysajaksi riittää reilu vartti.

Ainekset

400 g
pieniä sipuleita kuorineen
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
timjamin lehtiä
0.5 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
GRILLIPALAT
American BBQ

AINEKSET

AINEKSET

Sipuleista saa mainion lisukkeen grillikanalle, kun niitä paahtaa halkaistuna grillissä tai uunissa mausteliemen kera. Tämä resepti on tehty myöhemmän kesän kuorellisille sipuleille, mutta se toimii oikein hyvin myös kuorettomille kesäsipuleille, jolloin kypsennysajaksi riittää reilu vartti.

Näin teet sen

Halkaise sipulit kahtia.

Sekoita öljy ja mausteet uunivuoan pohjalle.

Asettele sipulit vuokaan leikkuupinta alaspäin.

Paahda 200°C uunissa tai grillissä 30-45 min, kunnes sipulit ovat pehmenneet.

Grillaa kanat kypsiksi pakkauksen valmistusohjeen mukaan.

Anna sipulien hieman jäähtyä, poista kuori ja tarjoa grillattujen kanapalojen lisukkeena.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
GRILLIPALAT
American BBQ