Paistivarras_taateliketsuppi-1

Kanavartaat & taateliketsuppi

min | Helppo

Jos et ole ennen kokeillut ketsupin tekemistä itse, niin tätä kokeiltuasi saatat tehdä sitä useinkin - täydellinen kastike kanavartaille! Taatelit antavat ketsupille ihan uutta syvyyttä ja aurinkokuivatut tomaatit suolaisuutta ja kirpeyttä. Taateliketsuppi säilyy jääkaapissa vähintään pari kolme päivää.

Ainekset

100 g
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2 dl
kiehuvaa vettä
2
kivetöntä taatelia
2 rkl
oliiviöljyä
1
kypsä tomaatti lohkoina
0.5 tl
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTIVARRAS
Savupaprika

AINEKSET

AINEKSET

Jos et ole ennen kokeillut ketsupin tekemistä itse, niin tätä kokeiltuasi saatat tehdä sitä useinkin - täydellinen kastike kanavartaille! Taatelit antavat ketsupille ihan uutta syvyyttä ja aurinkokuivatut tomaatit suolaisuutta ja kirpeyttä. Taateliketsuppi säilyy jääkaapissa vähintään pari kolme päivää.

Näin teet sen

Kaada kiehuva vesi valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien päälle.

Liota 30 minuuttia.

Yhdistä kaikki ainekset kulhoon, myös puolet vedestä.

Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

Siirrä jääkaappiin vartaiden kypsennyksen ajaksi.

Kypsennä vartaat valmistusohjeen mukaan ja nauti taateliketsupin kera!

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTIVARRAS
Savupaprika