 
    Korean kanapata
 min | Helppo
    Ainekset
1 
        
                    sipuli lohkoina
                  
      2 
        
                    porkkanaa paloiteltuna
                  
      3 
        
                    valkosipulinkynttä hienonnettuna
                  
      5 
        
                    perunaa paloiteltuna
                  
      2 tl
        
                    gochujang-chilitahnaa
                  
      3 rkl
        
                    soijakastiketta
                  
      3 tl
        
                    inkivääriä raastettuna
                  
      4 dl
        
                    vettä
                  
      1 tl
        
                    seesamiöljyä
                  
      
                    kevätsipulia hienonnettuna
                  
       
      AINEKSET
AINEKSET
Korealaisittain maustettu tuhti kanapata on mukavaa vaihtelua perinteisille kanaruuille. Kanapata maistuu hyvältä myös seuraavana päivänä, joten voit hyvin valmistaa kerralla vaikka tuplamäärän.
Näin teet sen
Ruskista Naapurin Maalaiskanan paistileikkeet padassa öljyn kera.
Lisää joukkoon loput ainekset kevätsipulia lukuun ottamatta.
Hauduta kanapataa kannen alla miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
Viimeistele kanapata kevätsipulilla ja tarjoa keitetyn riisin kera.
 
       
         
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
                                       
                                       
                                       
                                      