Mureat fileepihvit & Gruyère-perunat
min | Helppo
Ainekset
1.5 kg
varhaisperunoita
1 dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
2 tl
mustapippuria myllystä
200 g
Gruyère-juustoa raastettuna
1 nippu
varsisipuleita hienonnettuna
2
suurta foliovuokaa
AINEKSET
AINEKSET
Parhaimmat grillikanan lisukkeet valmistuvat samassa grillissä kanoja käännellessä. Nämä ihanan juustoiset perunat voit valmistaa myös edellisen päivän kypsistä perunoista, jolloin grillausaika on vain muutamia minuutteja. Gruyère-juuston voit halutessasi korvata esimerkiksi goudalla.
Näin teet sen
Halkaise pestyt perunat ja jaa ne foliovuokiin.
Sekoita joukkoon, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.
Kypsennä grillissä 20-30 minuuttia välillä sekoitellen.
Sekoita joukkoon sipulit ja ripottele juustoraaste pinnalle.
Anna juuston sulaa sillä aikaa, kun grillaat fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan.