Naaapurin_Maalaiskanan_mureutettu_fileepihvi_qruyere_perunat

Mureat fileepihvit & Gruyère-perunat

min | Helppo

Parhaimmat grillikanan lisukkeet valmistuvat samassa grillissä kanoja käännellessä. Nämä ihanan juustoiset perunat voit valmistaa myös edellisen päivän kypsistä perunoista, jolloin grillausaika on vain muutamia minuutteja. Gruyère-juuston voit halutessasi korvata esimerkiksi goudalla.

Ainekset

1.5 kg
varhaisperunoita
1 dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
2 tl
mustapippuria myllystä
200 g
Gruyère-juustoa raastettuna
1 nippu
varsisipuleita hienonnettuna
2
suurta foliovuokaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU FILEEPIHVI
Maustettu

AINEKSET

AINEKSET

Parhaimmat grillikanan lisukkeet valmistuvat samassa grillissä kanoja käännellessä. Nämä ihanan juustoiset perunat voit valmistaa myös edellisen päivän kypsistä perunoista, jolloin grillausaika on vain muutamia minuutteja. Gruyère-juuston voit halutessasi korvata esimerkiksi goudalla.

Näin teet sen

Halkaise pestyt perunat ja jaa ne foliovuokiin.

Sekoita joukkoon, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.

Kypsennä grillissä 20-30 minuuttia välillä sekoitellen.

Sekoita joukkoon sipulit ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Anna juuston sulaa sillä aikaa, kun grillaat fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU FILEEPIHVI
Maustettu