![Naaapurin_Maalaiskanan_mureutettu_fileepihvi_qruyere_perunat](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2021/04/15094225/mureat_fileepihvit_qruyere_perunat.png)
Mureat fileepihvit & Gruyère-perunat
min | Helppo
Ainekset
1.5 kg
varhaisperunoita
1 dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
2 tl
mustapippuria myllystä
200 g
Gruyère-juustoa raastettuna
1 nippu
varsisipuleita hienonnettuna
2
suurta foliovuokaa
![Nyhet](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2019/02/21143013/6813_Mureutettu-maustettu-Fileepihvi-270x277.png)
AINEKSET
AINEKSET
Parhaimmat grillikanan lisukkeet valmistuvat samassa grillissä kanoja käännellessä. Nämä ihanan juustoiset perunat voit valmistaa myös edellisen päivän kypsistä perunoista, jolloin grillausaika on vain muutamia minuutteja. Gruyère-juuston voit halutessasi korvata esimerkiksi goudalla.
Näin teet sen
Halkaise pestyt perunat ja jaa ne foliovuokiin.
Sekoita joukkoon, oliiviöljy, suola ja mustapippuri.
Kypsennä grillissä 20-30 minuuttia välillä sekoitellen.
Sekoita joukkoon sipulit ja ripottele juustoraaste pinnalle.
Anna juuston sulaa sillä aikaa, kun grillaat fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan.
![Nyhet](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2019/02/21143013/6813_Mureutettu-maustettu-Fileepihvi-270x277.png)