Pähkinäinen_kaalisalaatti_2

Pähkinäinen kaalisalaatti

min | Helppo

Tämä kirpeän raikas kaalisalaatti on niin hyvää, että sitä voisi lusikoida suoraan kulhosta! Kastikkeen raaka-aineita on aika monta, muta jokaisella on oma tärkeä roolinsa maun kannalta. Jos tykkäät tulisesta, niin jalapenon voi laittaa kastikkeeseen kokonaan ja siemenien kera.

Ainekset

300 g
varhaiskaalia
1 kpl
kurkku
3 kpl
sipulinvarsia

Kastike

1 dl
oliiviöljyä
1
sitruunan mehu puristettuna
2 rkl
valkoviinietikkaa
50 g
babypinaattia
ruukullinen
basilikanlehtiä
0.5
jalapeno ilman siemeniä
2 kpl
valkosipulinkynsiä
3 kpl
pieniä kesäsipuleita
1 dl
saksanpähkinöitä
1 dl
parmesanraastetta
2 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Hot & Fruity

AINEKSET

AINEKSET

Tämä kirpeän raikas kaalisalaatti on niin hyvää, että sitä voisi lusikoida suoraan kulhosta! Kastikkeen raaka-aineita on aika monta, muta jokaisella on oma tärkeä roolinsa maun kannalta. Jos tykkäät tulisesta, niin jalapenon voi laittaa kastikkeeseen kokonaan ja siemenien kera.

Näin teet sen

Suikaloi veitsellä tai raasta kaali ja kurkku

Hienonna joukkoon sipulinvarret

Yhdistä kastikkeen ainekset ja sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella tasaiseksi

Sekoita kastike kasvisten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa kanojen grillauksen ajan

Viipaloi jäljelle jäänyt puolikas jalapenoa salaatin koristeeksi ja tarjoa grillattujen kanatikkarien kanssa

Vinkki! Jos kastike tuntuu omaan makuusi liian happamalta, lisää siihen 2 tl juoksevaa hunajaa

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Hot & Fruity