paprikainen_kanapata

Paprikainen kanapata

min | Helppo

Paprikainen kanapata sopii vaikka viikonlopun juhlapöytään pääruoaksi ja valmistuu helposti valmiista, maustamattomista kanakuutioista. Maun salaisuus on savupaprikajauhe, mutta voit korvata sen myös tavallisella paprikajauheella.

Ainekset

1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2
paprikaa
2 rkl
rypsiöljyä
3 dl
kanalientä
1 prk
smetanaa
1 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
savupaprikajauhetta
075 tl
suolaa

Viimeistelyyn:

100 g
fetajuustoa
1 rkl
kapriksia
1 ruukku
lehtipersiljaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEEKUUTIO
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Paprikainen kanapata sopii vaikka viikonlopun juhlapöytään pääruoaksi ja valmistuu helposti valmiista, maustamattomista kanakuutioista. Maun salaisuus on savupaprikajauhe, mutta voit korvata sen myös tavallisella paprikajauheella.

Näin teet sen

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprikat.

Kuullota sipulit ja paprika padan pohjalla tilkassa öljyä ja nosta hetkeksi syrjään.

Ruskista nopeasti fileekuutioiden pinnat öljytyssä padassa.

Kaada sipulit ja paprikat takaisin pataan ja lisää myös loput padan ainekset.

Keitä pataa 10 minuuttia ilman kantta, kunnes kana on kypsää ja kastike kiehunut hieman kasaan.

Viimeistele pata fetajuustomurulla, kapriksilla & lehtipersiljasilpulla. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEEKUUTIO
Maustamaton