
Lämmin kanasalaatti
min | Helppo
Ainekset
300 g
vihreitä papuja
100 g
cashewpähkinöitä
250 g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
150 g
valmista salaattisekoitusta
2 kpl
avokadoja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
tummaa balsamicoa

AINEKSET
AINEKSET
Tämä Naapurin Maalaiskanan kanasalaatti sisältää paljon terveellisiä raaka-aineita, mutta on samalla myös todella maukas ja täyttävä! Voit tuunata kanasalaattia makusi mukaan esimerkiksi tuoreilla yrteillä tai fetakuutioilla.
Näin teet sen
Huuhtele pavut ja leikkaa kuivat päätyosat pois
Paista papuja pannulla oliiviöljyn kera, kunnes ne alkavat saamaan väriä
Lisää pannulle pähkinät ja anna niidenkin hieman ruskistua
Lisää joukkoon tomaatit ja anna niiden pehmetä pannulla koko ajan sekoitellen. Mausta suolalla ja
mustapippurilla
Jaa salaattisekoitus lautasille
Halkaise avokado ja poista kivi. Kaavi sisus pois kuoresta kuutioi salaatin päälle
Annostele papuseos pannulta salaatin päälle
Paista Naapurin Maalaiskanan sisäfileet pannulla pakkausken ohjeen mukaan ja nostele kanat salaatin päälle
Viimeistele balsamicolla ja nauti esimerkiksi tuoreen ciabatta-leivän kera
