Pastasalaatti
min | Helppo
Ainekset
170 g
pekonia
250 g
fusillipastaa
250 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
pieni punasipuli
1 ruukku
romainesalaattia
1 ruukku
lehtipersiljaa
Kastike
200 g
kermaviiliä
2 rkl
sitruunamehua
20 g pussi
Ranch dippimaustetta
30 g
parmesaania raastettuna
mustapippuria myllystä
tilkka maitoa
AINEKSET
AINEKSET
Pastasalaatti toimii hyvin ruokaisana lisukkeena grillikanalle. Perinteinen amerikkalainen pekoni-salaatti-tomaatti -yhdistelmä toimii hyvin myös pastasalaatissa, ja tässä reseptissä maustaminen on tehty tosi helpoksi!
Näin teet sen
Grillaa tai paista pekonit rapeiksi, anna jäähtyä ja rouhi veitsellä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Puolita tomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi.
Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi tai revi suupaloiksi.
Hienonna lehtipersilja.
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja ohenna tarvittaessa tilkalla maitoa.
Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen, mutta jätä hieman pekonirouhetta ja persiljaa
koristeluun.
Anna salaatin maustua kanan grillaamisen ajan.