BLT pastasalaatti-3

Pastasalaatti

min | Helppo

Pastasalaatti toimii hyvin ruokaisana lisukkeena grillikanalle. Perinteinen amerikkalainen pekoni-salaatti-tomaatti -yhdistelmä toimii hyvin myös pastasalaatissa, ja tässä reseptissä maustaminen on tehty tosi helpoksi!

Ainekset

170 g
pekonia
250 g
fusillipastaa
250 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
pieni punasipuli
1 ruukku
romainesalaattia
1 ruukku
lehtipersiljaa

Kastike

200 g
kermaviiliä
2 rkl
sitruunamehua
20 g pussi
Ranch dippimaustetta
30 g
parmesaania raastettuna
mustapippuria myllystä
tilkka maitoa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU PIKKUFILEE
Mojo Verde

AINEKSET

AINEKSET

Pastasalaatti toimii hyvin ruokaisana lisukkeena grillikanalle. Perinteinen amerikkalainen pekoni-salaatti-tomaatti -yhdistelmä toimii hyvin myös pastasalaatissa, ja tässä reseptissä maustaminen on tehty tosi helpoksi!

Näin teet sen

Grillaa tai paista pekonit rapeiksi, anna jäähtyä ja rouhi veitsellä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.

Puolita tomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi.

Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi tai revi suupaloiksi.

Hienonna lehtipersilja.

Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja ohenna tarvittaessa tilkalla maitoa.

Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen, mutta jätä hieman pekonirouhetta ja persiljaa
koristeluun.

Anna salaatin maustua kanan grillaamisen ajan.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU PIKKUFILEE
Mojo Verde