Vuohenjuustolla täytetyt kanafileet uunissa-3

Vuohenjuustolla täytetyt kanafileet uunissa

min | Helppo

Vuohenjuusto ja tomaatti ovat takuuvarmoja kanaruokien maustajia. Tällä kertaa vuohenjuusto kääräistään kanafileiden sisään ja kypsennetään uunissa tomaattikastikkeen ja oliivien kanssa. Jos et ole oliivien ystävä, voit jättää ne pois tai korvata esim. kapriksilla.

Ainekset

50 g
vuohenjuustoa
250 g
tomaattimurskaa
10 kpl
mustia oliiveja
0.5 tl
kuivattua basilikaa
0.5 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEELEIKE
Hunaja

AINEKSET

AINEKSET

Vuohenjuusto ja tomaatti ovat takuuvarmoja kanaruokien maustajia. Tällä kertaa vuohenjuusto kääräistään kanafileiden sisään ja kypsennetään uunissa tomaattikastikkeen ja oliivien kanssa. Jos et ole oliivien ystävä, voit jättää ne pois tai korvata esim. kapriksilla.

Näin teet sen

Painele fileet entistäkin ohuemmiksi kahden kelmun välissä.

Jaa vuohenjuusto fileiden reunalle ja taita fileen toinen reuna juuston päälle.

Asettele täytetyt fileet pieneen voideltuun uunivuokaan

Sekoita tomaattimurskan joukkoon oliivirenkaat, basilika ja suola

Kaada kastike kanojen päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Anna vetäytyä n. 10 min ennen nauttimista.

Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä tai pastaa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEELEIKE
Hunaja