Pekonikana

Pekonikana

min | Helppo

Kana ja pekoni ovat klassinen pari. Pekoni antaa miedolle ja vähärasvaiselle kanan rintafileelle lisää ryhtiä ja luonnetta. Korvaamalla osan vedestä maustekurkkujen liemellä, saat kastikkeeseen lisää makeutta ja kirpeyttä.


Ainekset

Kastike

0.3 kg
pekoni
0.2 kg
sipuli, kuutio
1 l
vesi
0.07 kg
maissitärkkelys
0.25 kg
sulatejuusto
0.3 l
kerma
0.2 kg
maustekurkku, kuutio
0.002 kg
mustapippuri, rouhittu
suola
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Kana ja pekoni ovat klassinen pari. Pekoni antaa miedolle ja vähärasvaiselle kanan rintafileelle lisää ryhtiä ja luonnetta. Korvaamalla osan vedestä maustekurkkujen liemellä, saat kastikkeeseen lisää makeutta ja kirpeyttä.

Näin teet sen

Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi kattilassa

Lisää sipulikuutiot ja freesaa hetki

Sekoita tärkkelys veteen ja lisää kattilaan

Sulata joukkoon sulatejuusto pieninä paloina

Lisää joukkoon kerma, maustekurkut ja mustapippurirouhe

Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista suola

Tarjoa lisäksi riisiä ja paahdettuja juureksia

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Maustamaton