
Kanapyörykät
Ainekset

AINEKSET
AINEKSET
Lapsiperheiden ikisuosikki - lihapullat - tehdään tällä kertaa maalaiskanan jauhelihasta. Kanafondi hoitaa maustamisen ja paahdettu sipulirouhe antaa pyöryköille mukavasti tekstuuria ja säästää kotikokin sipulin pilkkomiselta.
Näin teet sen
Mittaa sipulirouhe kulhoon ja murskaa hieman rakennetta käsin
Lisää joukkoon korppujauhot, kerma, fondi, kananmunat ja mustapippuri
Vatkaa seos tasaiseksi ja sekoita jauheliha joukkoon huolellisesti
Anna taikinan levätä jääkaapissa n. 30 min ja muotoile siitä pyöryköitä
öljytyin käsin
Asettele pyörykät uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa
uunissa n. 15 min.
Voit paistaa pyörykät myös pannulla rasvan kera n. 10 min. välillä käännellen


Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit