Grillatut kanaribsit ja chimichurri-1

Grillatut kanaribsit & chimichurri

min | Helppo

Chimichurri on eteläamerikkalainen, yrttinen ja mausteinen kastike, joka sopii erinomaisesti grillatun kanan seuraksi. Kuivatun oreganon voit korvata kourallisella tuoretta oreganoa, jolloin maku saa uusia vivahteita. Halutessasi voit myös sivellä chimichurria kanojen pintaan grillauksen loppuvaiheessa!

Ainekset

1
punainen mieto chili
2-3
valkosipulin kynttä
1 ruukku
lehtipersiljaa
0.5 ruukku
korianteria
1 dl
neitsytoliiviöljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
rouhittua mustapippuria
0.5 tl
kuivattua oreganoa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANARIBSIT
Maustetut

AINEKSET

AINEKSET

Chimichurri on eteläamerikkalainen, yrttinen ja mausteinen kastike, joka sopii erinomaisesti grillatun kanan seuraksi. Kuivatun oreganon voit korvata kourallisella tuoretta oreganoa, jolloin maku saa uusia vivahteita. Halutessasi voit myös sivellä chimichurria kanojen pintaan grillauksen loppuvaiheessa!

Näin teet sen

Halkaise chili ja poista siemenet ja valkoinen osa, jos et halua kastikkeesta kovin tulista.

Leikkaa chili pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet ja yrtit. (Vinkki: voit myös valmistaa kastikkeen sekoittamalla kaikki ainekset yhteen sauvasekoittimella)

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua vähintään tunti ennen käyttöä.

Chimichurrin sisältämä oliiviöljy saattaa jähmettyä jääkaapissa, joten kastike kannattaa ottaa huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Grillaa kanaribsit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile chimichurrin kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANARIBSIT
Maustetut