Grillitacot korianterikastikkeella-3

Grillitacot korianterikastikkeella

min | Helppo

Naapurin Maalaiskanan Jauhelihapuikoista syntyy grillissä helposti pienet sormisyötävät tacojen muodossa. Jos et ole fetan ystävä, kokeile tilalle vaikkapa vuohenjuustoa tai ricottaa

Ainekset

8 kpl
pieniä tortillalettujatai 4 kpl avomaankurkkuja
1 kpl
suurehko punasipuli
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
avokadoa
100 g
fetajuustoa

Kastike

200 g
ranskankermaa
1 ruukku
korianteria
1 kpl
limen kuori raastettuna ja mehu puristettuna
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 tl
sokeria
0.5 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Jauhelihapuikko
Savupaprika

AINEKSET

AINEKSET

Naapurin Maalaiskanan Jauhelihapuikoista syntyy grillissä helposti pienet sormisyötävät tacojen muodossa. Jos et ole fetan ystävä, kokeile tilalle vaikkapa vuohenjuustoa tai ricottaa

Näin teet sen

Suikaloi punasipuli ohuiksi suikaleiksi.

Leikkaa paprika pitkiksi, n. 3 cm leveiksi suikaleiksi.

Kuori ja kuutioi avokado.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen sauvasekoittimella tai blenderissä.

Grillaa Naapurin Maalaiskanan jauhelihapuikot pakkauksen ohjeen mukaan.

Grillaa samalla myös paprikat.

Käytä tortillaletut nopeasti grillissä välillä käännellen.

Nosta grillatut puikot kuumille tortillaletuille ja lisää päälle paprikaa, punasipulia, avokadoa
ja salaattia

Viimeistele kastikkeella ja murustetulla fetalla.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Jauhelihapuikko
Savupaprika