
Grillitacot korianterikastikkeella
min | Helppo
Ainekset
8 kpl
pieniä tortillalettujatai 4 kpl avomaankurkkuja
1 kpl
suurehko punasipuli
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
avokadoa
100 g
fetajuustoa
Kastike
200 g
ranskankermaa
1 ruukku
korianteria
1 kpl
limen kuori raastettuna ja mehu puristettuna
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 tl
sokeria
0.5 tl
suolaa

AINEKSET
AINEKSET
Naapurin Maalaiskanan Jauhelihapuikoista syntyy grillissä helposti pienet sormisyötävät tacojen muodossa. Jos et ole fetan ystävä, kokeile tilalle vaikkapa vuohenjuustoa tai ricottaa
Näin teet sen
Suikaloi punasipuli ohuiksi suikaleiksi.
Leikkaa paprika pitkiksi, n. 3 cm leveiksi suikaleiksi.
Kuori ja kuutioi avokado.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen sauvasekoittimella tai blenderissä.
Grillaa Naapurin Maalaiskanan jauhelihapuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
Grillaa samalla myös paprikat.
Käytä tortillaletut nopeasti grillissä välillä käännellen.
Nosta grillatut puikot kuumille tortillaletuille ja lisää päälle paprikaa, punasipulia, avokadoa
ja salaattia
Viimeistele kastikkeella ja murustetulla fetalla.
