Kanasaltimbocca ja pinaattirisotto-3

Kanasaltimbocca ja pinaattirisotto

min | Helppo

Perinteinen italialainen saltimbocca valmistetaan yleensä vasikanlihasta, mutta miedon makuinen kanan fileeleike sopii siihen vallan mainiosti. Kana saa makua tuoreesta salviasta ja voimakkaan makuisesta parmankinkusta. Lisukkeena maistuu täyteläinen pinaattirisotto.

Ainekset

0.5 tl
suolaa
0.25 tl
mustapippuria
muutama
salvianlehti
parmankinkkuviipaleita
2 rkl
voita paistamiseen
0.5 dl
kuivaa valkoviiniä

Pinaattirisotto

1 kpl
pieni sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
risottoriisiä
6 dl
kanalientä
50 g
babypinaattia
1 rkl
voita
50 g
parmesania raastettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEELEIKE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Perinteinen italialainen saltimbocca valmistetaan yleensä vasikanlihasta, mutta miedon makuinen kanan fileeleike sopii siihen vallan mainiosti. Kana saa makua tuoreesta salviasta ja voimakkaan makuisesta parmankinkusta. Lisukkeena maistuu täyteläinen pinaattirisotto.

Näin teet sen

Mausta fileeleikkeet suolalla ja pippurilla.

Painele fileiden pintaan 2-3 kokonaista salvianlehteä.

Kääräise fileeleikeet vielä 1-2 parmankinkkuviipaleen sisään.

Paista kuumalla pannulla voin kera 1 min per puoli.

Kaada lopuksi viini pannulle ja anna hautua hetki.

Tarjoa pinaattirisoton ja pannulle jäävän kastikkeen kera.

Valmista seuraavaksi pinaattirisotto: Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja freesaa kattilassa oliiviöljyn kera.

Lisää kattilaan riisit ja freesaa vielä hetki.

Kaada valkoviini joukkoon ja sekoittele.

Kuumenna kanaliemi kattilassa ja lisää lientä vähän kerrallaan riisin joukkoon koko ajan sekoitellen.

Kypsennä riisiä pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita lopuksi joukkoon pinaatti, voi ja juusto.

Maista lopuksi ja tarkista suolan riittävyys.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEELEIKE
Maustamaton