helppo_kana_ramenkeitto_3

Helppo kana-ramenkeitto

min | Helppo

Trendikäs ramenkeitto on usein hieman mutkikas valmistaa, mutta tällä helpolla reseptillä onnistut varmasti! Reseptiä voi myös muunnella oman maun mukaan - esim. sienet voi korvata paistetulla munakoisolla, ja viimeistelyyn voi käyttää huuhdeltuja ituja.

Ainekset

2 rkl
rypsiöljyä
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
peukalon kokoinen pala inkivääriä hienonnettuna
1 l
mietoa kanalientä
2 tl
Srirachaa
2 rkl
kalakastiketta
1 rkl
soijaa
500 g
nuudeleita
100 g
siitakesieniä
100 g
pakastemaissia sulatettuna
3
pehmeäksi keitettyä kananmunaa
2
kevätsipulinvartta hienonnettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Green & Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Trendikäs ramenkeitto on usein hieman mutkikas valmistaa, mutta tällä helpolla reseptillä onnistut varmasti! Reseptiä voi myös muunnella oman maun mukaan - esim. sienet voi korvata paistetulla munakoisolla, ja viimeistelyyn voi käyttää huuhdeltuja ituja.

Näin teet sen

Kuumenna öljy kattilassa ja freesaa valkosipuleilta ja inkivääriä noin 2 minuutin ajan.

Lisää kattilaan kanaliemi ja mausta Srirachalla, kalakastikkeella ja soijalla.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon nuudelit.

Keitä nuudeleita liemessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista sillä aikaa fileepihvit pannulla rapeapintaisiksi ja käytä pannulla myös paloitellut sienet.

Jaa keitto kulhoihin ja lisää pinnalle kananmunanpuolikas, maissia ja sieniä.

Leikkaa fileepihvit suikaleiksi ja asettele keiton päälle.

Viimeistele kevätsipulilla ja tarjoile heti.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Green & Crispy