Rapeaa kanaa ja misopapuja_1

Rapeaa kanaa & misopapuja

min | Helppo

Rapeaksi paistetulle kanalle riittää hyvin yksinkertainenkin lisuke. Nämä helposti valmistuvat pavut saavat umamin makua misotahnasta, ja paahdettu mantelirouhe tuo lisää ihanaa rapeutta. Tähän reseptiin sopivat sekä tuoreet että pakastepavut.

Ainekset

400 g
vihreitä papuja
2 rkl
mantelirouhetta
1
sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
misotahnaa
1 dl
vettä
oliiviöljyä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Green & Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Rapeaksi paistetulle kanalle riittää hyvin yksinkertainenkin lisuke. Nämä helposti valmistuvat pavut saavat umamin makua misotahnasta, ja paahdettu mantelirouhe tuo lisää ihanaa rapeutta. Tähän reseptiin sopivat sekä tuoreet että pakastepavut.

Näin teet sen

Kiehauta pavut vedessä ja kaada siivilään.

Paahda mantelirouhe kuivalla pannulla kauniin ruskeaksi.

Paista fileepihvit pannulla kypsiksi tilkassa öljyä.

Nosta kanat lautaselle vetäytymään.

Freesaa sipulit ja valkosipulit samalla pannulla tilkassa öljyä.

Lisää misotahna ja freesaa vielä 1 minuutin ajan.

Lisää vesi ja pavut pannulle ja sekoittele 2 minuuttia.

Ripottele pinnalle mantelirouhe ja nosta fileepihvit papujen päälle.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Green & Crispy