Rapeaa kanaa & misopapuja
min | Helppo
Ainekset
400 g
vihreitä papuja
2 rkl
mantelirouhetta
1
sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
misotahnaa
1 dl
vettä
oliiviöljyä
AINEKSET
AINEKSET
Rapeaksi paistetulle kanalle riittää hyvin yksinkertainenkin lisuke. Nämä helposti valmistuvat pavut saavat umamin makua misotahnasta, ja paahdettu mantelirouhe tuo lisää ihanaa rapeutta. Tähän reseptiin sopivat sekä tuoreet että pakastepavut.
Näin teet sen
Kiehauta pavut vedessä ja kaada siivilään.
Paahda mantelirouhe kuivalla pannulla kauniin ruskeaksi.
Paista fileepihvit pannulla kypsiksi tilkassa öljyä.
Nosta kanat lautaselle vetäytymään.
Freesaa sipulit ja valkosipulit samalla pannulla tilkassa öljyä.
Lisää misotahna ja freesaa vielä 1 minuutin ajan.
Lisää vesi ja pavut pannulle ja sekoittele 2 minuuttia.
Ripottele pinnalle mantelirouhe ja nosta fileepihvit papujen päälle.