fileet1

Kana-mangotacot

min | Helppo

Kana-mangotacoissa toimii loistavasti makuparina kipakka chili ja raikkaan makea mango. Voit koota täytteet kovien tacokuorien sijasta myös pehmeiden tortillojen väliin.

Ainekset

4
tacokuorta tai tortillaa
200 g
ranskankermaa
100 g
kaalia
2 dl
baby-pinaattia

Mangosalsa:

1
mango
1
pieni punasipuli
1
chili
1 ruukku
korianteria
285 g
mustapapuja
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
limetin mehua
0.5 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria rouhittuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Mango-Chili

AINEKSET

AINEKSET

Kana-mangotacoissa toimii loistavasti makuparina kipakka chili ja raikkaan makea mango. Voit koota täytteet kovien tacokuorien sijasta myös pehmeiden tortillojen väliin.

Näin teet sen

Paloittele mango pieniksi kuutioiksi.

Hienonna kuorittu sipuli, chili ja korianteri.

Valuta mustapavut liemestään ja sekoita kaikki salsan aineet keskenään.

Paista pikkufileet pannulla öljyssä kypsiksi.

Täytä tacot kanafileillä, mangosalsalla, suikaloidulla kaalilla, pinaatinlehdillä ja ranskankermalla.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Mango-Chili