
Kana-mangotacot
min | Helppo
Ainekset
4
tacokuorta tai tortillaa
200 g
ranskankermaa
100 g
kaalia
2 dl
baby-pinaattia
Mangosalsa:
1
mango
1
pieni punasipuli
1
chili
1 ruukku
korianteria
285 g
mustapapuja
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
limetin mehua
0.5 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria rouhittuna

AINEKSET
AINEKSET
Kana-mangotacoissa toimii loistavasti makuparina kipakka chili ja raikkaan makea mango. Voit koota täytteet kovien tacokuorien sijasta myös pehmeiden tortillojen väliin.
Näin teet sen
Paloittele mango pieniksi kuutioiksi.
Hienonna kuorittu sipuli, chili ja korianteri.
Valuta mustapavut liemestään ja sekoita kaikki salsan aineet keskenään.
Paista pikkufileet pannulla öljyssä kypsiksi.
Täytä tacot kanafileillä, mangosalsalla, suikaloidulla kaalilla, pinaatinlehdillä ja ranskankermalla.

