nachopelti_rapeaa_kanaa

Nachopelti & rapeaa kanaa

min | Helppo

Nachopelti rapeaksi paistetuilla kanapaloilla on illanistujaisten takuusuosikki: nopea valmistaa, helppo napostella ja täyttää varmasti. Lasten makuun sopivan version saat, kun jätät jalopenot pois ja korvaat kanan miedommilla Mild & Crispy Fileeviipaleilla.

Ainekset

1
iso paprika
250 g
maissilastuja
200 g
kidneypapuja
3 rkl
jalopenoja pilkottuina
300 g
juustodippikastiketta
100 g
juustoraastetta
tomaattia
avokadoa
tuoretta korianteria
ranskankermaa

Karamellisoitu sipuli:

2
isoa punasipulia
2 rkl
ruokosokeria
1 rkl
punaviinietikkaa
0.5 tl
savupaprikajauhetta
0.5 tl
juustokuminaa
0.5 tl
suolaa
öljyä paistamiseen
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RAPEA FILEEVIIPALE
Spicy & Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Nachopelti rapeaksi paistetuilla kanapaloilla on illanistujaisten takuusuosikki: nopea valmistaa, helppo napostella ja täyttää varmasti. Lasten makuun sopivan version saat, kun jätät jalopenot pois ja korvaat kanan miedommilla Mild & Crispy Fileeviipaleilla.

Näin teet sen

Valmista ensin karamellisoitu sipuli: Pilko punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Paista suikaleet pannulla pehmeiksi sokerin ja punaviinietikan kanssa. Lisää mausteet ja suola.

Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi, lisää pannulle sipulin kanssa ja pehmennä hieman.

Levitä reilu puolet maissilastuista pellille. Lisää päälle karamellisoitu sipuli sekä paprika, pavut, pieneksi pilkotut jalopenot ja juustokastike.

Levitä päälle loput maissilastut ja juustoraaste.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Paista fileeviipaleet pannulla kypsiksi ja pilko halutessasi pienemmiksi paloiksi.

Pilko tomaattia ja avokadoa. Hienonna korianteria.

Ota nachopelti uunista. Asettele päälle kanafileet, pilkotut tomaatit ja avokadot, hienonnettu korianteri sekä ranskankermaa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RAPEA FILEEVIIPALE
Spicy & Crispy