
Kanan fileepihvit & tex-mex -perunamuusi
min | Helppo
Ainekset
1 kg
perunaa (jauhoinen lajike)
1
sipuli
2
eriväristä paprikaa
2
säilyke jalopenoa
2 rkl
voita
1 tl
suolaa
150 g
tex-mex -juustoraastetta
2 dl
maitoa

AINEKSET
AINEKSET
Perinteisen perunamuusin voi maustaa monella eri tavalla ja näin saada vaihtelua arkeen. Tex-mex -muusi on täynnä värien ja makujen ilosanomaa ja se sopii loistavasti limellä ja basilikalla maustetuille kanan fileepihveille!
Näin teet sen
Leikkaa kuoritut perunat lohkoiksi ja keitä kypsiksi.
Leikkaa sillä aikaa sipuli, paprikat ja jalapenot pieniksi kuutioiksi.
Freesaa sipuleita pannulla voin kera 5 minuuttia ja lisää joukkoon loput kasvikset. Freesaa vielä muutama minuutti.
Valuta kypsät perunat ja soseuta ne survimella tai sähkövatkaimella.
Sekoita joukkoon kasvikset, juustoraaste ja maito.
Paista tai grillaa fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile tex-mex -muusin kanssa.
