
Kanaa ja kolme dippiä
30 min | Helppo
Ainekset
Suolakurkkudippi
200 g
ranskankermaa
1 kpl
suolakurkku
nippu
ruohosipulia
0.5 tl
mustapippuria myllystä
suolaa
Chili-inkivääridippi
200 g
kermaviiliä
0.5 dl
sweet chili-kastiketta
1 tl
raastettua inkivääriä ti valmista inkiväärimurskaa
0.5 tl
suolaa
Paprika-fetadippi
200 g
paahdettua säilykepaprikaa
150 g
fetajuustoa
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynsi paloiteltuna
1 tl
oreganoa
0.5 tl
mustapippuria myllystä

AINEKSET
AINEKSET
Mainio ja monipuolinen herkku illanistujaisiin valmistuu Kanaduosta ja kolmesta dipistä! Kolme erilaista dippiä valmistuvat hyvin sillä aikaa, kun kanat kypsyvät airfryerissa tai uunissa
Näin teet sen
Kypsennä kanaduo pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa dipit.
Voit kypsentää kanaduon myös 180-asteisessa airfryerissa 30 min. Kääntele kanoja
puolessavälissä.
Suolakurkkudippi
- Leikkaa suolakurkku pieniksi kuutioiksi.
- Leikkaa ruohosipulit hienoksi.
- Sekoita ainekset yhteen ja tarkista suolan riittävyys omaan makuusi.
- Anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen ajan.
Chili-inkivääridippi
- Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen ajan.
Paprika-Fetadippi
- Mittaa ainekset kulhoon ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
- Anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen ajan.
