kanaduo ja kolme dippiä

Kanaa ja kolme dippiä

30 min | Helppo

Mainio ja monipuolinen herkku illanistujaisiin valmistuu Kanaduosta ja kolmesta dipistä! Kolme erilaista dippiä valmistuvat hyvin sillä aikaa, kun kanat kypsyvät airfryerissa tai uunissa

Ainekset

Suolakurkkudippi

200 g
ranskankermaa
1 kpl
suolakurkku
nippu
ruohosipulia
0.5 tl
mustapippuria myllystä
suolaa

Chili-inkivääridippi

200 g
kermaviiliä
0.5 dl
sweet chili-kastiketta
1 tl
raastettua inkivääriä ti valmista inkiväärimurskaa
0.5 tl
suolaa

Paprika-fetadippi

200 g
paahdettua säilykepaprikaa
150 g
fetajuustoa
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynsi paloiteltuna
1 tl
oreganoa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
CRISPY KANADUO

AINEKSET

AINEKSET

Mainio ja monipuolinen herkku illanistujaisiin valmistuu Kanaduosta ja kolmesta dipistä! Kolme erilaista dippiä valmistuvat hyvin sillä aikaa, kun kanat kypsyvät airfryerissa tai uunissa

Näin teet sen

Kypsennä kanaduo pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa dipit.
Voit kypsentää kanaduon myös 180-asteisessa airfryerissa 30 min. Kääntele kanoja
puolessavälissä.

Suolakurkkudippi

  • Leikkaa suolakurkku pieniksi kuutioiksi.
  • Leikkaa ruohosipulit hienoksi.
  • Sekoita ainekset yhteen ja tarkista suolan riittävyys omaan makuusi.
  • Anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen ajan.

Chili-inkivääridippi

  • Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen ajan.

Paprika-Fetadippi

  • Mittaa ainekset kulhoon ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
  • Anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen ajan.
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
CRISPY KANADUO