Sitruunaiset jauhelihapihvit ja sinappikastike-3

Sitruunaiset kanan jauhelihapihvit ja sinappikastike

20 min | Keskivaikea

Jauhelihapihvit onnistuvat hyvin myös kanan jauhelihasta. Kanan jauhelihan maku on mieto, joten tässä reseptissä lisämakua tuodaan kapristen ja sitruunan voimin.

Ainekset

1 kpl
sitruuna
1 kpl
kananmuna
0.5 dl
kapriksia hienonnettuna
50 g
juustoraastetta
nippu
persiljaa hienonnettuna
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
öljyä tai voita paistamiseen

Sinappikastike

200 g
ranskankermaa
2 tl
sinappia
0.5 tl
sokeria
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Jauhelihapihvit onnistuvat hyvin myös kanan jauhelihasta. Kanan jauhelihan maku on mieto, joten tässä reseptissä lisämakua tuodaan kapristen ja sitruunan voimin.

Näin teet sen

Valmista ensin kastike sekoittamalla sinappikastikkeen ainekset yhteen ja säilytä jääkaapissa.

Laita jauheliha kulhoon ja raasta sitruunan kuori ja purista n. 1 rkl sitruunan mehua joukkoon.

Sekoita joukkoon loput ainekset.

Muotoile massasta kolme pihviä kostutetuin käsin ja paista pannulla öljyn tai voin kera n. 5 min
per puoli.

Tarjoa sinappikastikkeen ja esimerkiksi perunamuusin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton