
Sitruunaiset kanan jauhelihapihvit ja sinappikastike
20 min | Keskivaikea
Ainekset
1 kpl
sitruuna
1 kpl
kananmuna
0.5 dl
kapriksia hienonnettuna
50 g
juustoraastetta
nippu
persiljaa hienonnettuna
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
öljyä tai voita paistamiseen
Sinappikastike
200 g
ranskankermaa
2 tl
sinappia
0.5 tl
sokeria
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä

AINEKSET
AINEKSET
Jauhelihapihvit onnistuvat hyvin myös kanan jauhelihasta. Kanan jauhelihan maku on mieto, joten tässä reseptissä lisämakua tuodaan kapristen ja sitruunan voimin.
Näin teet sen
Valmista ensin kastike sekoittamalla sinappikastikkeen ainekset yhteen ja säilytä jääkaapissa.
Laita jauheliha kulhoon ja raasta sitruunan kuori ja purista n. 1 rkl sitruunan mehua joukkoon.
Sekoita joukkoon loput ainekset.
Muotoile massasta kolme pihviä kostutetuin käsin ja paista pannulla öljyn tai voin kera n. 5 min
per puoli.
Tarjoa sinappikastikkeen ja esimerkiksi perunamuusin kera.
