
Kanaa Kung Pao
Ainekset
Kastike

AINEKSET
AINEKSET
Tämä kiinalaisten ravintoloiden kestosuosikki onnistuu helposti myös kotikokilta. Kasvisten kanssa voit sooloilla ihan vapaasti ja chilin määrää muuttamalla voit säätää tulisuuden oman makusi mukaiseksi.
Näin teet sen
Erottele valkuainen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla
Pyörittele kanasuikaleet valkuaisessa ja sen jälkeen maizenassa
Paista kanasuikaleet kypsiksi kuumalla pannulla reilussa öljyssä
Nosta kanasuikaleet pannulta ja lisää pannulle paprikat, sipulit, chili ja inkivääri. Sekoittele pari minuuttia
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada seos pannulle
Anna hautua pari minuuttia ja lisää pannulle paistetut kanasuikaleet, pähkinät ja kevätsipulit
Anna kiehahtaa ja tarjoile keitetyn riisin kera


Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit