Kanaa Kung Pao-1

Kanaa Kung Pao

30 min | Keskivaikea

Tämä kiinalaisten ravintoloiden kestosuosikki onnistuu helposti myös kotikokilta. Kasvisten kanssa voit sooloilla ihan vapaasti ja chilin määrää muuttamalla voit säätää tulisuuden oman makusi mukaiseksi.

Ainekset

1 kpl
munanvalkuainen
2 rkl
maizenaa
1 kpl
punainen paprika paloiteltuna
1 kpl
sipuli suikaloituna
1 kpl
mieto punainen chili paloiteltuna (ilman siemeniä)
pala
inkivääriä raastettuna
1 dl
paahdettuja maapähkinöitä
2 kpl
kevätsipulin varsia hienonnettuna

Kastike

2 rkl
riisiviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
tummaa sokeria
1 dl
vettä
1 tl
maizenaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
REILUMPI SUIKALE FILEESTÄ
Asian Style

AINEKSET

AINEKSET

Tämä kiinalaisten ravintoloiden kestosuosikki onnistuu helposti myös kotikokilta. Kasvisten kanssa voit sooloilla ihan vapaasti ja chilin määrää muuttamalla voit säätää tulisuuden oman makusi mukaiseksi.

Näin teet sen

Erottele valkuainen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla

Pyörittele kanasuikaleet valkuaisessa ja sen jälkeen maizenassa

Paista kanasuikaleet kypsiksi kuumalla pannulla reilussa öljyssä

Nosta kanasuikaleet pannulta ja lisää pannulle paprikat, sipulit, chili ja inkivääri. Sekoittele pari minuuttia

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada seos pannulle

Anna hautua pari minuuttia ja lisää pannulle paistetut kanasuikaleet, pähkinät ja kevätsipulit

Anna kiehahtaa ja tarjoile keitetyn riisin kera

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
REILUMPI SUIKALE FILEESTÄ
Asian Style