Aasialaiset kanapullat-3

Aasialaiset kanapallerot ja valkosipulidippi

min | Helppo

Maultaan mieto kanan jauheliha sopii hyvin myös voimakkaammin maustettuihin ruokiin. Nämä pienet kanapallerot saavat reilusti makua inkivääristä, chilistä, korianterista ja kookoksesta.

Ainekset

2 dl
pankojauhoa
2 dl
kookoskermaa tai -maitoa
1 ruukku
korianteria hienonnettuna
2 kpl
kevätsipulinvarsia hienonnettuna
1 rkl
raastettua inkivääriä
2 rkl
sriracha-kastiketta
2 tl
suolaa

Dippi

3 rkl
ruokokidesokeria
0.5 dl
limemehua
0.5 dl
kalakastiketta
1 kpl
punainen chili ohuina renkaina
2 kpl
valkosipulinkynsiä ohuina viipaleina
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Maultaan mieto kanan jauheliha sopii hyvin myös voimakkaammin maustettuihin ruokiin. Nämä pienet kanapallerot saavat reilusti makua inkivääristä, chilistä, korianterista ja kookoksesta.

Näin teet sen

Mittaa kaikki pyöryköiden ainekset ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi
massaksi

Anna levätä jääkaapissa dipin valmistamisen ajan

Yhdistä kaikki dipin ainekset ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut
nesteeseen

Pyörittele massasta pieniä pyöryköitä öljytyin käsin ja asettele ne uunipellille
leivinpaperin päälle

Kypsennä pyörykät 225-asteisessa uunissa n. 12 min

Tarjoile kanapyörykät dipin kera

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton