Aasialaiset kanapallerot ja valkosipulidippi
min | Helppo
Ainekset
2 dl
pankojauhoa
2 dl
kookoskermaa tai -maitoa
1 ruukku
korianteria hienonnettuna
2 kpl
kevätsipulinvarsia hienonnettuna
1 rkl
raastettua inkivääriä
2 rkl
sriracha-kastiketta
2 tl
suolaa
Dippi
3 rkl
ruokokidesokeria
0.5 dl
limemehua
0.5 dl
kalakastiketta
1 kpl
punainen chili ohuina renkaina
2 kpl
valkosipulinkynsiä ohuina viipaleina
AINEKSET
AINEKSET
Maultaan mieto kanan jauheliha sopii hyvin myös voimakkaammin maustettuihin ruokiin. Nämä pienet kanapallerot saavat reilusti makua inkivääristä, chilistä, korianterista ja kookoksesta.
Näin teet sen
Mittaa kaikki pyöryköiden ainekset ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi
massaksi
Anna levätä jääkaapissa dipin valmistamisen ajan
Yhdistä kaikki dipin ainekset ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut
nesteeseen
Pyörittele massasta pieniä pyöryköitä öljytyin käsin ja asettele ne uunipellille
leivinpaperin päälle
Kypsennä pyörykät 225-asteisessa uunissa n. 12 min
Tarjoile kanapyörykät dipin kera