Kanaa ja kasvispelmenit-1

Kanaa ja kasvispelmenit

min | Helppo

Pakastepelmenit ovat helppoa ja maukasta vaihtelua perinteisille kanaruokien lisukkeille. Juju piilee rapeaksi paistetussa pinnassa, jonka alta löytyy herkullinen täyte. Nokare smetanaa viimeistelee annoksen Naapurin Maalaiskanan Crispy fileepihvien kera

Ainekset

voita tai öljyä paistamiseen
400 g
kasvispelmeneitä (pakaste)
2 rkl
voita
0.5 dl
vettä
2 rkl
soijakastiketta
smetanaa
kevätsipulia tai ruohosipulia
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Pakastepelmenit ovat helppoa ja maukasta vaihtelua perinteisille kanaruokien lisukkeille. Juju piilee rapeaksi paistetussa pinnassa, jonka alta löytyy herkullinen täyte. Nokare smetanaa viimeistelee annoksen Naapurin Maalaiskanan Crispy fileepihvien kera

Näin teet sen

Paista Naapurin Maalaiskanan fileepihvit pannulla voissa tai öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan

Nosta fileepihvit pannulta lepäämään pelmenien valmistamisen ajaksi

Sulata voi pannussa ja lisää joukkoon jäiset pelmenit

Sekoittele, kunnes pelmenit alkavat saada hieman väriä

Lisää vesi ja peitä pannu kannella n. 1 min ajaksi – höyry kuumentaa pelmenit nopeasti myös
sisältä

Posta kansi ja anna veden haihtua

Sekoittele, kunnes pelmenien pinta on rapea ja ruskistunut

Sekoittele joukkoon soija ja siirrä pelmenit tarjoiluastiaan

Kuumenna fileepihvit vielä nopeasti pannulla ja tarjoa kevätsipulilla ja smetananokareella viimeisteltyjen pelmeenien kanssa

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Crispy