Kanaa ja kasvispelmenit
min | Helppo
Ainekset
voita tai öljyä paistamiseen
400 g
kasvispelmeneitä (pakaste)
2 rkl
voita
0.5 dl
vettä
2 rkl
soijakastiketta
smetanaa
kevätsipulia tai ruohosipulia
AINEKSET
AINEKSET
Pakastepelmenit ovat helppoa ja maukasta vaihtelua perinteisille kanaruokien lisukkeille. Juju piilee rapeaksi paistetussa pinnassa, jonka alta löytyy herkullinen täyte. Nokare smetanaa viimeistelee annoksen Naapurin Maalaiskanan Crispy fileepihvien kera
Näin teet sen
Paista Naapurin Maalaiskanan fileepihvit pannulla voissa tai öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan
Nosta fileepihvit pannulta lepäämään pelmenien valmistamisen ajaksi
Sulata voi pannussa ja lisää joukkoon jäiset pelmenit
Sekoittele, kunnes pelmenit alkavat saada hieman väriä
Lisää vesi ja peitä pannu kannella n. 1 min ajaksi – höyry kuumentaa pelmenit nopeasti myös
sisältä
Posta kansi ja anna veden haihtua
Sekoittele, kunnes pelmenien pinta on rapea ja ruskistunut
Sekoittele joukkoon soija ja siirrä pelmenit tarjoiluastiaan
Kuumenna fileepihvit vielä nopeasti pannulla ja tarjoa kevätsipulilla ja smetananokareella viimeisteltyjen pelmeenien kanssa