
Rapeat kanawrapit
min | Helppo
Ainekset
4 kpl
isoja rieskoja tai tortillalettuja
150 g
ranskankermaa
2 rkl
pestoa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
0.5
kurkku
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
pieni punasipuli
salaattia

AINEKSET
AINEKSET
Helposti valmistuva ja koko perheelle maistuva eväs syntyy rieskan sisään käärityistä rapeista kanan sisäfileistä ja kasviksista
Näin teet sen
Sekoita keskenään ranskankerma, pesto ja mustapippuri. Anna maustua jääkaapissa
Leikkaa kurkku pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja suikaloi paprika
Leikkaa punasipulista ohuita suikaleita
Paista kanan sisäfileet reilun rapeiksi pannulla öljyn kera
Jaa kaikki täytteet tortillalettujen päälle ja kääräise rullaksi


Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit