Rapeat kanawrapit-3

Rapeat kanawrapit

min | Helppo

Helposti valmistuva ja koko perheelle maistuva eväs syntyy rieskan sisään käärityistä rapeista kanan sisäfileistä ja kasviksista

Ainekset

4 kpl
isoja rieskoja tai tortillalettuja
150 g
ranskankermaa
2 rkl
pestoa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
0.5
kurkku
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
pieni punasipuli
salaattia
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SISÄFILEE
Crunchy & crispy

AINEKSET

AINEKSET

Helposti valmistuva ja koko perheelle maistuva eväs syntyy rieskan sisään käärityistä rapeista kanan sisäfileistä ja kasviksista

Näin teet sen

Sekoita keskenään ranskankerma, pesto ja mustapippuri. Anna maustua jääkaapissa

Leikkaa kurkku pitkittäin ohuiksi viipaleiksi ja suikaloi paprika

Leikkaa punasipulista ohuita suikaleita

Paista kanan sisäfileet reilun rapeiksi pannulla öljyn kera

Jaa kaikki täytteet tortillalettujen päälle ja kääräise rullaksi

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SISÄFILEE
Crunchy & crispy