Nopea kana-pestopasta
min | Helppo
Ainekset
200 g
pennepastaa
2 rkl
vihreää pestoa
1 dl
ruokakermaa
kourallinen
basilikanlehtiä
mustapippuria myllystä
rypsiöljyä paistamiseen
AINEKSET
AINEKSET
Klassinen kanapasta pestokastikkeella on helppo valmistaa! Tavallisten kanasuikaleiden sijaan kannattaa kokeilla rapeita fileesuikaleita, joilla saadaan ruokaan mukavasti lisää suutuntumaa. Tässä reseptissä täyteläisyyttä lisätään ruokakermalla, mutta voit halutessasi korvata sen lisäämällä pastan keitinveden määrää kastikkeessa.
Näin teet sen
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä osa keitinvedestä.
Kuumenna pannulla pesto, ruokakerma ja n. 1/2 dl pastan keitinvettä.
Mausta kastike mustapippurilla ja sekoita joukkoon valutettu pasta.
Paista fileesuikaleet pannulla pakkauksen ohjeen mukaan öljyn kera.
Nostele fileesuikaleet pastan päälle ja koristele basilikalla.