Kanapasta

Oliivilla ja kapriksella maustettu kanapasta

30 min | Helppo

Tämä pastaresepti on kanaisa versio italialaisesta klassikosta, pasta puttanescasta. Valkosipulin, mustan oliivin ja kapriksen suolaisen kirpeä yhdistelmä antaa pastalle reilusti makua!

Ainekset

300 g
lyhyttä pastaa, esim. penne
3 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynsiä
250 g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 dl
mustia oliivirenkaita
pieni purkki kapriksia (n. 30 g)
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Balsamico

AINEKSET

AINEKSET

Tämä pastaresepti on kanaisa versio italialaisesta klassikosta, pasta puttanescasta. Valkosipulin, mustan oliivin ja kapriksen suolaisen kirpeä yhdistelmä antaa pastalle reilusti makua!

Näin teet sen

Kypsennä ensin Naapurin Maalaiskanan Balsamico Rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan ja anna niiden hieman jäähtyä

Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan – säästä 1 dl pastan keitinvettä.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon ohueksi viipaloidut valkosipulit.
Sekoittele hetki, varo ettei pala!

Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sekoittele, kunnes tomaatit alkavat pehmetä.

Lisää joukkoon oliivit, kaprikset, 1 dl pastan keitinvettä ja mausta muutamalla rouhaisulla
mustapippuria.

Kaada joukkoon valutettu pasta ja sekoittele, kunnes neste on lähes kokonaan imeytynyt pastaan.

Jaa pasta lautasille ja viipaloi tai kuutioi kanat annosten päälle.

Viimeistele basilikalla.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Balsamico