![Kanapasta](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/sites/3/2025/01/09095112/Kanapasta.png)
Oliivilla ja kapriksella maustettu kanapasta
30 min | Helppo
Ainekset
300 g
lyhyttä pastaa, esim. penne
3 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynsiä
250 g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 dl
mustia oliivirenkaita
pieni purkki kapriksia (n. 30 g)
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/sites/3/2025/01/02130110/3348_Naapurin_Maalaiskanan_rintafilee_balsamico-270x277.png)
AINEKSET
AINEKSET
Tämä pastaresepti on kanaisa versio italialaisesta klassikosta, pasta puttanescasta. Valkosipulin, mustan oliivin ja kapriksen suolaisen kirpeä yhdistelmä antaa pastalle reilusti makua!
Näin teet sen
Kypsennä ensin Naapurin Maalaiskanan Balsamico Rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan ja anna niiden hieman jäähtyä
Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan – säästä 1 dl pastan keitinvettä.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon ohueksi viipaloidut valkosipulit.
Sekoittele hetki, varo ettei pala!
Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sekoittele, kunnes tomaatit alkavat pehmetä.
Lisää joukkoon oliivit, kaprikset, 1 dl pastan keitinvettä ja mausta muutamalla rouhaisulla
mustapippuria.
Kaada joukkoon valutettu pasta ja sekoittele, kunnes neste on lähes kokonaan imeytynyt pastaan.
Jaa pasta lautasille ja viipaloi tai kuutioi kanat annosten päälle.
Viimeistele basilikalla.
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/sites/3/2025/01/02130110/3348_Naapurin_Maalaiskanan_rintafilee_balsamico-270x277.png)