Nopea kanapizza
min | Helppo
Ainekset
:
2 kpl
valmiita pizzapohjia (pakaste)
150 g
mozzarellaraastetta
3 rkl
pestoa
125 g
bufala mozzarellaa
mustapippuria myllystä
basilikanlehtiä koristeluun
Tomaattikastike
400 g
kuorittuja tomaatteja liemineen (säilyke)
1 rkl
neitsytoliiviöljyä
0.5 tl
suolaa
nippu
basilikanlehtiä hienonnettuna
1 tl
kuivattua oreganoa
AINEKSET
AINEKSET
Tekee mieli pizzaa, mutta ei jaksaisi sen kummemmin kokata? Tämän helpon ja nopean kanapizzan sydän löytyy rapeiksi paistuvista Kanatikuista, joille pesto antaa mukavaa säväystä.
Näin teet sen
Valmista ensin tomaattikastike:
- Yhdistä kaikki ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
Säilytä jääkaapissa.
Laita pizzapohjat uunipellille leivinpaperin päälle.
Levitä pizzapohjien päälle tomaattikastiketta ohueksi kerrokseksi n. 1 dl per pohja.
Ripottele päälle juustoraaste.
Lusikoi pinnalle pieniä nokareita pestoa ja asettele kanatikut nokareiden väliin.
Paista 225-asteisessa uunissa n. 8-10 min., kunnes juusto on hieman ruskistunut.
Revi bufala mozzarellasta paloja pizzojen päälle ja viimeistele mustapippurilla ja basilikalla.
Vinkki:
- Voit pakastaa ylimääräisen tomaattikastikkeen seuraavaa pizzahetkeä varten tai käyttää sen parin
päivän sisällä johonkin toiseen kanaherkkuun.