sitruunaista_kanaa_karpalo_ohra

Sitruunaista kanaa & karpalo-ohra

min | Helppo

Ohra on mainio lisuke kanalle, kun riisi alkaa kyllästyttää. Ohrahelmet kypsyvät uunissa samaan aikaan kanojen kanssa, ja ne saavat mukavaa lisämakua makeista kuivatuista karpaloista ja suolaisesta fetajuustosta.

Ainekset

3 dl
ohrahelmiä
8 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
50 g
kuivattuja karpaloita hienonnettuna
50 g
fetajuustoa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Sitruuna-Lehtipersilja

AINEKSET

AINEKSET

Ohra on mainio lisuke kanalle, kun riisi alkaa kyllästyttää. Ohrahelmet kypsyvät uunissa samaan aikaan kanojen kanssa, ja ne saavat mukavaa lisämakua makeista kuivatuista karpaloista ja suolaisesta fetajuustosta.

Näin teet sen

Mittaa ohrahelmet voideltuun uunivuokaan.

Kiehauta kattilassa vesi ja kanaliemikuutio.

Kaada kanaliemi ohrahelmien päälle ja lisää joukkoon karpalot ja murustettu feta.

Asettele paistileikkeet päällimmäiseksi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Lisää tarvittaessa vettä, jos ohra tuntuu kuivuvan kypsentämisen aikana.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Sitruuna-Lehtipersilja