
Ohuet fileepihvit & pasta gremolata
min | Helppo
Ainekset
rucolaa
vuonankaalia
babypinaattia
1
kurkku
2
porkkanaa
500 g
kirsikkatomaatteja
200 g
mungpavun ituja
Kastike:
1 dl
valkoviinietikkaa
0.5 dl
sokeria
2
valkosipulinkynttä
1 nippu
korianteria

AINEKSET
AINEKSET
Valkosipulin, sitruunan ja lehtipersiljan kombo, eli gremolata, sopii erinomaisen hyvin kanaruokien maustamiseen. Tällä kertaa niillä maustetaan kanan lisukkeena tarjottava pasta - helppo ja maistuva ruoka arkeen tai vähän juhlavampaankin hetkeen.
Näin teet sen
Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu.
Sekoita joukkoon valkosipuli, lehtipersilja ja oliiviöljy.
Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä.
Pastan kiehuessa paista fileepihvit pannulla voinokareen kera.
Nosta fileepihvit pannulta ja kaada pannulle gremolataseos (älä huuhtele pannua välissä).
Kun seos on kiehahtanut, sekoita joukkoon valutettu pasta.
Viipaloi fileepihvit pastan päälle ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.
