Kanan fileepihvit ja pasta gremolata_1

Ohuet fileepihvit & pasta gremolata

min | Helppo

Valkosipulin, sitruunan ja lehtipersiljan kombo, eli gremolata, sopii erinomaisen hyvin kanaruokien maustamiseen. Tällä kertaa niillä maustetaan kanan lisukkeena tarjottava pasta - helppo ja maistuva ruoka arkeen tai vähän juhlavampaankin hetkeen.

Ainekset

rucolaa
vuonankaalia
babypinaattia
1
kurkku
2
porkkanaa
500 g
kirsikkatomaatteja
200 g
mungpavun ituja

Kastike:

1 dl
valkoviinietikkaa
0.5 dl
sokeria
2
valkosipulinkynttä
1 nippu
korianteria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Lime-Basilika

AINEKSET

AINEKSET

Valkosipulin, sitruunan ja lehtipersiljan kombo, eli gremolata, sopii erinomaisen hyvin kanaruokien maustamiseen. Tällä kertaa niillä maustetaan kanan lisukkeena tarjottava pasta - helppo ja maistuva ruoka arkeen tai vähän juhlavampaankin hetkeen.

Näin teet sen

Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu.

Sekoita joukkoon valkosipuli, lehtipersilja ja oliiviöljy.

Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä.

Pastan kiehuessa paista fileepihvit pannulla voinokareen kera.

Nosta fileepihvit pannulta ja kaada pannulle gremolataseos (älä huuhtele pannua välissä).

Kun seos on kiehahtanut, sekoita joukkoon valutettu pasta.

Viipaloi fileepihvit pastan päälle ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Lime-Basilika