Ohuet pikkufileet ja pinaattipasta
min | Helppo
Ainekset
400 g
pastaa
400 g
pinaattikeittoa (pakaste)
nippu
ruohosipulia hienonnettuna
0.5 tl
mustapippuria myllystä
suolaa
AINEKSET
AINEKSET
Nerokas kastike kanapastalle syntyy valmiista pakastekeitosta - tarvitset vain hiukan lisää nestettä ja lisämausteita.
Näin teet sen
Keitä pasta napakan kypsäksi suolatussa vedessä ja sulata sillä aikaa pinaattikeitto
toisessa kattilassa
Valuta pasta ja ota 1 dl keitinvettä talteen
Sekoita pasta kuumaan keittoon. Ohenna tarvittaessa pastan keitinvedellä
Paista pikkufileet pannulla pakkauksen ohjeen mukaan
Mausta pasta ruohosipulilla, mustapippurilla ja suolalla makusi mukaan
Tarjoile lisukkeena esimerkiksi kirpeää tomaatti-sipulisalaattia