kanapyttipannu_8

Kanapyttipannu

min | Helppo

Kotiruokien klassikko valmistuu helposti myös kanasta. Tässä reseptissä pyttipannulle annetaan lisää luonnetta mausteisesta chorizomakkarasta, joka myös antaa ruualle lämpimän punertavaa väriä.

Ainekset

150 g
chorizomakkaraa
8
kypsää perunaa
2
punaista paprikaa
2
sipulia
4
kananmunaa
1 ruukku
lehtipersiljaa
maustekurkkuja
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEESUIKALE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Kotiruokien klassikko valmistuu helposti myös kanasta. Tässä reseptissä pyttipannulle annetaan lisää luonnetta mausteisesta chorizomakkarasta, joka myös antaa ruualle lämpimän punertavaa väriä.

Näin teet sen

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön. Viipaloi chorizo.

Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli, paloittele paprika.

Paista makkaraviipaleet rapeiksi keskilämpöisellä pannulla.

Lisää fileesuikaleet pannulle ja paista kypsiksi.

Nosta makkarat ja fileesuikaleet pannulta.

Paista perunat, sipulit ja paprika pannulla olevassa rasvassa.

Siirrä kanat ja makkarat takaisin pannulle ja sekoita joukkoon hienonnettu lehtipersilja.

Paista kananmunat ja siirrä ne kanapyttipannun päälle.

Tarjoa kanapyttipannu maustekurkkujen kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEESUIKALE
Maustamaton