
Kanapyttipannu
Ainekset

AINEKSET
AINEKSET
Kotiruokien klassikko valmistuu helposti myös kanasta. Tässä reseptissä pyttipannulle annetaan lisää luonnetta mausteisesta chorizomakkarasta, joka myös antaa ruualle lämpimän punertavaa väriä.
Näin teet sen
Ota fileekuutiot huoneenlämpöön. Viipaloi chorizo.
Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli, paloittele paprika.
Paista makkaraviipaleet rapeiksi keskilämpöisellä pannulla.
Lisää pannulle fileekuutiot ja paista kypsiksi.
Nosta makkarat ja fileekuutiot pannulta.
Paista perunat sipulit ja paprika pannulla olevassa rasvassa.
Siirrä fileekuutiot ja makkarat takaisin pannulle ja sekoita joukkoon hienonnettu lehtipersilja.
Paista kananmunat ja siirrä ne pyttipannun päälle.
Tarjoa maustekurkkujen kera.



Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit