kanapyttipannu_8

Kanapyttipannu

min | Helppo

Kotiruokien klassikko valmistuu helposti myös kanasta. Tässä reseptissä pyttipannulle annetaan lisää luonnetta mausteisesta chorizomakkarasta, joka myös antaa ruualle lämpimän punertavaa väriä.

Ainekset

150 g
chorizomakkaraa
8
kypsää perunaa
2
punaista paprikaa
2
sipulia
4
kananmunaa
1 ruukku
lehtipersiljaa
maustekurkkuja
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEEKUUTIO
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Kotiruokien klassikko valmistuu helposti myös kanasta. Tässä reseptissä pyttipannulle annetaan lisää luonnetta mausteisesta chorizomakkarasta, joka myös antaa ruualle lämpimän punertavaa väriä.

Näin teet sen

Ota fileekuutiot huoneenlämpöön. Viipaloi chorizo.

Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli, paloittele paprika.

Paista makkaraviipaleet rapeiksi keskilämpöisellä pannulla.

Lisää pannulle fileekuutiot ja paista kypsiksi.

 

Nosta makkarat ja fileekuutiot pannulta.

Paista perunat sipulit ja paprika pannulla olevassa rasvassa.

Siirrä fileekuutiot ja makkarat takaisin pannulle ja sekoita joukkoon hienonnettu lehtipersilja.

Paista kananmunat ja siirrä ne pyttipannun päälle.

Tarjoa maustekurkkujen kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEEKUUTIO
Maustamaton