Pollo_alla_milanese_2

Pollo alla Milanese

min | Helppo

Milanolaisittain paistettu kana leivitetään parmesaanilla ja paistetaan rapeapintaiseksi oliiviöljyssä. Perinteisesti lisukkeeksi tarjotaan spaghettia tomaattikastikkeessa, mutta esimerkiksi pinaattirisotto on myös oiva vaihtoehto.

Ainekset

1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
2
kananmunaa
1 dl
korppujauhoja
100 g
parmesaania raastettuna
oliiviöljyä paistamiseen
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Milanolaisittain paistettu kana leivitetään parmesaanilla ja paistetaan rapeapintaiseksi oliiviöljyssä. Perinteisesti lisukkeeksi tarjotaan spaghettia tomaattikastikkeessa, mutta esimerkiksi pinaattirisotto on myös oiva vaihtoehto.

Näin teet sen

Sekoita vehnäjauhot ja suola lautaselle.

Riko kananmunat ja vatkaa rakenne rikki. Kaada toiselle lautaselle.

Sekoita keskenään korppujauhot ja parmesan kolmannelle lautaselle.

Käytä fileepihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoseoksessa.

Paista pannulla oliiviöljyssä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta on rapea ja kana kypsää.

Tarjoa esimerkiksi spaghetin ja valkosipulisen tomaattikastikkeen kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Maustamaton