Pollo alla Milanese
min | Helppo
Ainekset
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
2
kananmunaa
1 dl
korppujauhoja
100 g
parmesaania raastettuna
oliiviöljyä paistamiseen
AINEKSET
AINEKSET
Milanolaisittain paistettu kana leivitetään parmesaanilla ja paistetaan rapeapintaiseksi oliiviöljyssä. Perinteisesti lisukkeeksi tarjotaan spaghettia tomaattikastikkeessa, mutta esimerkiksi pinaattirisotto on myös oiva vaihtoehto.
Näin teet sen
Sekoita vehnäjauhot ja suola lautaselle.
Riko kananmunat ja vatkaa rakenne rikki. Kaada toiselle lautaselle.
Sekoita keskenään korppujauhot ja parmesan kolmannelle lautaselle.
Käytä fileepihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoseoksessa.
Paista pannulla oliiviöljyssä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta on rapea ja kana kypsää.
Tarjoa esimerkiksi spaghetin ja valkosipulisen tomaattikastikkeen kera.