Rapeat fileepihvit ja parmesan-aioli-3

Rapeat fileepihvit ja parmesan-aioli

min | Helppo

Rapeat kanan fileepihvit saavat pintansa täyteläistä mutta sitruunaisen raikasta aiolia, joka on maustettu juustolla. Lisää raikkautta saat pirskottamalla hieman sitruunamehua Naapurin Maalaiskanan fileepihvien pinnalle ennen aiolin lisäämistä.

Ainekset

1 dl
majoneesia
1 kpl
valkosipulinkynsi murskattuna
0.5 dl
parmesanraastetta
0.5 kpl
sitruunan kuori raastettuna
1 rkl
sitruunamehua
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Rapeat kanan fileepihvit saavat pintansa täyteläistä mutta sitruunaisen raikasta aiolia, joka on maustettu juustolla. Lisää raikkautta saat pirskottamalla hieman sitruunamehua Naapurin Maalaiskanan fileepihvien pinnalle ennen aiolin lisäämistä.

Näin teet sen

Sekoita aiolin ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa

Paista Naapurin Maalaiskanan fileepihvit rapeiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja sipaise aiolia pintaan juuri ennen tarjoilua

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Crispy