
Punainen pesto-kanapasta
20 min | Helppo
Ainekset
300 g
pastaa
100 g
aurinkokuivattuja tomaatteja valutettuna
1/2 dl
oliiviöljyä
150 g
ricottajuustoa
30 g
parmesanjuustoa raastettuna
tuoretta basilikaa

AINEKSET
AINEKSET
Aurinkokuivatut tomaatit yhdessä pehmeän makuisen ricottajuuston kanssa tekevät tästä kanapastasta vastustamattoman! Halutessasi voit lisätä joukkoon kasviksia, kuten esimerkiksi paprikaa, parsaa tai kesäkurpitsaa.
Näin teet sen
Yhdistä kulhoon tomaatit ja öljy, ricotta ja parmesan
Sekoita sauvasekoittimella hienoksi massaksi
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
Paista sillä aikaa kanasuikaleet pannulla öljyn kera
Lisää tomaattiseos pannulle
Sekoita joukkoon keitetty pasta ja ohenna tarvittaessa pastan keitinvedellä
Koristele basilikalla
