
Japanilaista Karaage-kanaa
min | Helppo
Ainekset
1 rkl
vehnäjauhoja
1 rkl
perunajauhoja
1 tl
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
sitruunaa
2 dl
majoneesia
1 tl
togarashi-mausteseosta

AINEKSET
AINEKSET
Japanilainen Karaage-kana on tosi helposti valmistuva superrapea herkku! Öljyssä paistamisen sijaan voit valmistaa suikaleet myös Airfryerissa, jolloin lopputulos on kevyempi. Jos kaupastasi ei löydy togarashia, kokeile maustaa kastike vaikkapa srirachalla.
Näin teet sen
Sekoita ensin majoneesi ja togarashi keskenään ja anna maustua jääkaapissa
Sekoita keskenään jauhot ja suola ja pyörittele suikaleet seoksessa
Kuumenna pannun pohjalla n. 2 cm öljyä
Paista fileesuikaleet pannulla rapeiksi molemmin puolin, viimeistele sitruunamehulla ja nauti dipin kera
