Japanilaista Karaage-kanaa-1

Japanilaista Karaage-kanaa

min | Helppo

Japanilainen Karaage-kana on tosi helposti valmistuva superrapea herkku! Öljyssä paistamisen sijaan voit valmistaa suikaleet myös Airfryerissa, jolloin lopputulos on kevyempi. Jos kaupastasi ei löydy togarashia, kokeile maustaa kastike vaikkapa srirachalla.

Ainekset

1 rkl
vehnäjauhoja
1 rkl
perunajauhoja
1 tl
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
sitruunaa
2 dl
majoneesia
1 tl
togarashi-mausteseosta
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
REILUMPI SUIKALE FILEESTÄ
Asian Style

AINEKSET

AINEKSET

Japanilainen Karaage-kana on tosi helposti valmistuva superrapea herkku! Öljyssä paistamisen sijaan voit valmistaa suikaleet myös Airfryerissa, jolloin lopputulos on kevyempi. Jos kaupastasi ei löydy togarashia, kokeile maustaa kastike vaikkapa srirachalla.

Näin teet sen

Sekoita ensin majoneesi ja togarashi keskenään ja anna maustua jääkaapissa

Sekoita keskenään jauhot ja suola ja pyörittele suikaleet seoksessa

Kuumenna pannun pohjalla n. 2 cm öljyä

Paista fileesuikaleet pannulla rapeiksi molemmin puolin, viimeistele sitruunamehulla ja nauti dipin kera

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
REILUMPI SUIKALE FILEESTÄ
Asian Style