Rapeat kanapihvit ja maustekastike-3

Rapeaa kanaa & maustekastiketta

min | Helppo

Murskatuista maissihiutaleista saat rapean ja maistuvan pinnan kanan paistileikkeille. Hiutaleet kannattaa murskata vain varovasti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman rapea. Valmiit kanapihvit kruunataan seesamilla maustetulla kastikkeella.

Ainekset

1
kananmuna
5 dl
maissihiutaleita (esim. Corn Flakes)
rypsiöljyä paistamiseen

Maustekastike:

3 rkl
soijakastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
viinietikkaa
2 tl
seesamiöljyä
1 tl
chilitahnaa (esim. Sambal oelek)
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Korean Style

AINEKSET

AINEKSET

Murskatuista maissihiutaleista saat rapean ja maistuvan pinnan kanan paistileikkeille. Hiutaleet kannattaa murskata vain varovasti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman rapea. Valmiit kanapihvit kruunataan seesamilla maustetulla kastikkeella.

Näin teet sen

Sekoita maustekastikkeen ainekset yhteen.

Painele kanan paistileikkeet kuiviksi talouspaperilla.

Riko kananmuna kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.

Murskaa maissihiutaleet kevyesti esimerkiksi pakastepussin sisällä.

Kastele paistileikkeet kananmunassa ja painele pintaan maissihiutalemurskaa.

Paista paistileikkeet pannulla öljyn kera kohtuullisella lämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa rapeaksi paistetut kanan paistileikkeet maustekastikkeen ja raikkaan salaatin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Korean Style