Makean tulinen Gochujang-kana
min | Helppo
Ainekset
Kastike:
1
punasipuli suikaleina
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl
seesaminsiemeniä
2 rkl
sokeria
2 rkl
Gochjuang-tahnaa
2 rkl
soijakastiketta
1 tl
seesamiöljyä
3 dl
vettä
1 rkl
maizena-maissitärkkelystä
AINEKSET
AINEKSET
Trendikäs korealainen Gochujang-tahna valmistetaan soijapavuista ja chilistä, ja sitä saa jo monesta lähimarketista. Maustamattomat kanan paistit hautuvat ihanan mureiksi mausteisessa kastikkeessa, ja lisukkeena maistuu parhaiten keitetty riisi.
Näin teet sen
Kuivaa paistit talouspaperilla ja pyörittele ne maizenassa.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kanoja kauttaaltaan noin 5 minuuttia.
Nosta kanat pannulta ja lisää pannulle kastikkeen ainekset vettä ja maizenaa lukuun ottamatta. Sekoittele, kunnes sipuli pehmenee.
Sekoita keskenään vesi ja maizena ja kaada seos pannulle.
Lisää joukkoon kanat ja anna hautua noin 20 minuuttia kannen alla välillä käännellen.
Tarjoile riisin tai nuudelien kanssa.