japanilaisittain_maustettua_kanaa_1

Japanilaisittain maustettua kanaa

min | Helppo

Soijakastike, riisiviinietikka ja inkivääri ovat monen japanilaisen herkkuruuan perusaineksia. Tämän maustekastikkeen valmistaminen sujuu tosi helposti, ja uuni hoitaa loput. Tarjoa lisäksi wokattuja kasviksia ja nuudeleita.

Ainekset

Kastike:

1 dl
soijakastiketta
1 dl
vettä
3 rkl
riisiviinietikkaa
1 dl
ruokokidesokeria
1 rkl
inkiväärimurskaa
2
valkosipulinkynttä
2.5 rkl
maizenaa
1 rkl
seesaminsiemeniä
kevätsipulia
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Soijakastike, riisiviinietikka ja inkivääri ovat monen japanilaisen herkkuruuan perusaineksia. Tämän maustekastikkeen valmistaminen sujuu tosi helposti, ja uuni hoitaa loput. Tarjoa lisäksi wokattuja kasviksia ja nuudeleita.

Näin teet sen

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kasarissa ja keitä, kunnes kastike sakenee.

Sivele kanat kastikkeella ja asettele uunivuokaan.

Kypsennä paistit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja valele välillä kastikkeella.

Ripottele lopuksi päälle seesaminsiemeniä ja kevätsipulia.

Tarjoile esimerkiksi wokattujen kasvisten ja nuudelien kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Maustamaton