Japanilaisittain maustettua kanaa
min | Helppo
Ainekset
Kastike:
1 dl
soijakastiketta
1 dl
vettä
3 rkl
riisiviinietikkaa
1 dl
ruokokidesokeria
1 rkl
inkiväärimurskaa
2
valkosipulinkynttä
2.5 rkl
maizenaa
1 rkl
seesaminsiemeniä
kevätsipulia
AINEKSET
AINEKSET
Soijakastike, riisiviinietikka ja inkivääri ovat monen japanilaisen herkkuruuan perusaineksia. Tämän maustekastikkeen valmistaminen sujuu tosi helposti, ja uuni hoitaa loput. Tarjoa lisäksi wokattuja kasviksia ja nuudeleita.
Näin teet sen
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kasarissa ja keitä, kunnes kastike sakenee.
Sivele kanat kastikkeella ja asettele uunivuokaan.
Kypsennä paistit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan ja valele välillä kastikkeella.
Ripottele lopuksi päälle seesaminsiemeniä ja kevätsipulia.
Tarjoile esimerkiksi wokattujen kasvisten ja nuudelien kanssa.