semitulinen_kana_uunilantut

Semitulista kanaa & uunilanttuja

min | Helppo

Moni yhdistää lantun pelkästään jouluiseen lanttulaatikkoon, mutta hyvien mausteiden kera se sopii loistavasti myös kanan kaveriksi. Ras el hanout -mausteseos yhdessä juuston, limen ja mintun kanssa antavat lantuille ihan uuden elämän.

Ainekset

800 g
lanttua
2
sipulia lohkottuna
4
valkosipulinkynttä puolitettuna
3 rkl
oliiviöljä
2 tl
ras el hanout -maustetta
1 tl
suolaa
2 rkl
hunajaa
100 g
ricottajuustoa
1
limen mehu ja kuori
1 nippu
minttua
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Semitulinen

AINEKSET

AINEKSET

Moni yhdistää lantun pelkästään jouluiseen lanttulaatikkoon, mutta hyvien mausteiden kera se sopii loistavasti myös kanan kaveriksi. Ras el hanout -mausteseos yhdessä juuston, limen ja mintun kanssa antavat lantuille ihan uuden elämän.

Näin teet sen

Kuori ja viipaloi lantut.

Asettele lantut, sipulit ja valkosipulit uunipellille ja pyörittele joukkoon öljy, mausteet ja hunaja.

Asettele paistit kasvisten viereen ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Murusta kasvisten päälle ricottajuusto, purista limen mehu ja raasta kuori.

Viimeistele vielä mintunlehdillä.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Semitulinen