
Rapeat sisäfileet juustoperunoilla
min | Helppo
Ainekset
600 g
perunoita (jauhoinen lajike)
1 dl
raastettua parmesaania
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
valkosipulijauhetta
0.5 tl
paprikajauhetta
0.5 tl
kuivattua oreganoa
oliiviöljyä

AINEKSET
AINEKSET
Saat perinteisiin lohkoperunoihin lisää luonnetta ja makua, kun lisäät mausteiden joukkoon raastettua parmesaania. Tiskivuorikaan ei pääse yllättämään, kun Naapurin Maalaiskanan sisäfileet paistuvat uunissa samalla pellillä perunoiden kanssa.
Näin teet sen
Leikkaa pestyt perunat pituussuunnassa lohkoiksi. Huuhtele kylmällä vedellä ja taputtele kuivaksi
puhtaalla keittiöpyyhkeellä
Asettele lohkot uunipellille leivinpaperin päälle (jätä tilaa myös kanoille)
Sivele perunoiden pintaan hieman oliiviöljyä
Sekoita keskenään juustoraaste ja mausteet ja ripottele seos perunoiden päälle
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 min
Nostele Naapurin Maalaiskanan Sisäfileet pellille perunoiden viereen ja kypsennä vielä 15 min
Tarjoa lisäksi esimerkiksi maustettua kermaviiliä ja tuoreita kasviksia
