
Sisäfileitä & sitruuna-aiolia
min | Helppo
Ainekset
2
valkosipulinkynttä rikottuna
2 rkl
sitruunamehua
1.5 dl
rypsiöljyä
1
kananmuna
1 tl
väkevää sinappia
1 rkl
valkoviinietikkaa
0.5 tl
suolaa
0.5
sitruunan kuori raastettuna

AINEKSET
AINEKSET
Nopeasti kypsyvät ja mureat kanan sisäfileet ovat mitä mainiointa dippiruokaa. Aiolidippi valmistuu tosi helposti, ja kanan lisäksi voit dippailla samalla myös vaikkapa kasviksia, vaaleaa leipää tai sipsejä.
Näin teet sen
Yhdistä kaikki ainekset sisäfileitä lukuun ottamatta kapeaan ja korkeaan astiaan.
Vie sauvasekoitin varovasti astian pohjalle siten, että keltuainen jää terän alle.
Käynnistä sauvasekoitin ja ala hitaasti nostaa terää, kunnes aioli on sekoittunut.
Paista tai grillaa sisäfileet kypsiksi ja dippaile aioliin.

