Sisafilee_sitruuna_aioli_2

Sisäfileitä & sitruuna-aiolia

min | Helppo

Nopeasti kypsyvät ja mureat kanan sisäfileet ovat mitä mainiointa dippiruokaa. Aiolidippi valmistuu tosi helposti, ja kanan lisäksi voit dippailla samalla myös vaikkapa kasviksia, vaaleaa leipää tai sipsejä.

Ainekset

2
valkosipulinkynttä rikottuna
2 rkl
sitruunamehua
1.5 dl
rypsiöljyä
1
kananmuna
1 tl
väkevää sinappia
1 rkl
valkoviinietikkaa
0.5 tl
suolaa
0.5
sitruunan kuori raastettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SISÄFILEE
Hunaja-Inkivääri

AINEKSET

AINEKSET

Nopeasti kypsyvät ja mureat kanan sisäfileet ovat mitä mainiointa dippiruokaa. Aiolidippi valmistuu tosi helposti, ja kanan lisäksi voit dippailla samalla myös vaikkapa kasviksia, vaaleaa leipää tai sipsejä.

Näin teet sen

Yhdistä kaikki ainekset sisäfileitä lukuun ottamatta kapeaan ja korkeaan astiaan.

Vie sauvasekoitin varovasti astian pohjalle siten, että keltuainen jää terän alle.

Käynnistä sauvasekoitin ja ala hitaasti nostaa terää, kunnes aioli on sekoittunut.

Paista tai grillaa sisäfileet kypsiksi ja dippaile aioliin.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SISÄFILEE
Hunaja-Inkivääri