bbq_siivet_paaryna_pekoni_quesadilla

Siivet & päärynä-pekoni quesadillat

min |

Rapeakuoriset quesadillat toimivat hyvin siipien seurana. Näissä makupaloissa yhdistyy pekonin suolaisuus ja kypsien päärynöiden makeus, jotka pehmeäksi sulanut juusto sitoo yhteen. Syntisen hyvää!

Ainekset

4
keskikokoista tortillaa
170 g
pekonia
kypsää päärynää
150 g
mozzarella- tai cheddar-raastetta
1 dl
cashewpähkinöitä murskattuna
1 ruukku
basilikaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Siipikippo, Semitulinen

AINEKSET

AINEKSET

Rapeakuoriset quesadillat toimivat hyvin siipien seurana. Näissä makupaloissa yhdistyy pekonin suolaisuus ja kypsien päärynöiden makeus, jotka pehmeäksi sulanut juusto sitoo yhteen. Syntisen hyvää!

Näin teet sen

Paista pekonit rapeiksi pannulla tai grillissä, anna jäähtyä ja hienonna veitsellä.

Poista halkaistuista päärynöistä siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Leikkaa basilikanlehdet ohuiksi suikaleiksi.

Grillaa siivet pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta kypsät siivet lautaselle folion alle lepäämään ja asettele tortillat grilliin mietoon lämpöön.

Asettele tortillojen päälle päärynäviipaleita, pekonia, pähkinöitä ja ripottele pinnalle
vielä juustoraaste.

Peitä grilli kannella ja anna juuston sulaa n. 5 min. Tarkasta välillä, ettei pohja pala.

Kun juusto on sulanut, ripottele pinnalle vielä basilika ja taita tortillat lastan avulla puolikuun muotoon.

Leikkaa quesadillat vielä 2-3 lohkoon ja tarjoile siipien kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Siipikippo, Semitulinen