Valkosipulisiivet_tsatziki_slaw

Valkosipulisiivet & tsatziki slaw

min |

Kanansiivet sopivat mainiosti grillattavaksi, ja vartaisiin pujottaminen helpottaa hommaa, sillä kääntely käy kätevästi. Raikas tsatziki slaw sopii valkosipulisiipien ja muidenkin grillattujen broileriruokien lisukkeeksi.

Ainekset

200 g
(varhais)kaalia
0.5
kurkku
1
kesäsipuli
1 rkl
minttua hienonnettuna
1
valkosipulinkynsi
200 g
turkkilaista jogurttia
2 tl
sitruunamehua
0.5 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria rouhittuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Wild Garlic Wings

AINEKSET

AINEKSET

Kanansiivet sopivat mainiosti grillattavaksi, ja vartaisiin pujottaminen helpottaa hommaa, sillä kääntely käy kätevästi. Raikas tsatziki slaw sopii valkosipulisiipien ja muidenkin grillattujen broileriruokien lisukkeeksi.

Näin teet sen

Ota kanansiivet huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen grillausta.

Suikaloi kaali. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja valuta siitä nestettä siivilässä.

Hienonna kesäsipuli varsineen. Hienonna tarvittava määrä minttua.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki kaalisalaatin aineet keskenään.

Grillaa siipiä noin 20 minuuttia välillä käännellen.

Tarjoa grillatut kanansiivet tsatziki slawn kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Wild Garlic Wings