valkosipuli_wings_kukkakaali_perunasalaatti_2

Valkosipuliset Wingsit & kukkakaali-perunasalaatti

min |

Kun uudet perunat saapuvat kauppoihin, niitä tulee käytettyä vähän joka aterialla. Perunoita kannattaa keittää aina iso satsi kerralla, sillä ylijääneet perunat voi hyödyntää vaikka tähän ihanaan salaattiin. Kun salaatin kukkakaalit kypsennetään keittämisen sijaan grillissä, ne saavat herkullisen paahteista makua.

Ainekset

1 pkt
Naapurin Maalaiskanan Wild Garlic Wings
10
pientä keitettyä varhaisperunaa
1
punasipuli
1
kukkakaali
2 rkl
oliiviöljyä
2
kovaksi keitettyä kananmunaa
pieni nippu
lipstikkaa hienonnettuna

Kastike:

1 dl
oliiviöljyä
1
sitruunan kuori raastettuna
0.5
sitruunan mehu
1 tl
dijonsinappia
0.5 tl
suolaa
2 tl
sokeria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan Wild Garlic Wings

AINEKSET

AINEKSET

Kun uudet perunat saapuvat kauppoihin, niitä tulee käytettyä vähän joka aterialla. Perunoita kannattaa keittää aina iso satsi kerralla, sillä ylijääneet perunat voi hyödyntää vaikka tähän ihanaan salaattiin. Kun salaatin kukkakaalit kypsennetään keittämisen sijaan grillissä, ne saavat herkullisen paahteista makua.

Näin teet sen

Yhdistä kastikkeen ainekset lasipurkkiin, sulje kansi ja ravista hyvin.

Puolita perunat ja suikaloi kuorittu punasipuli kulhoon. Sekoita puolet kastikkeesta joukkoon.

Paloittele kukkakaali, poista paksuin kantaosa. Pyörittele palat oliiviöljyssä.

Paahda kukkakaalit grillissä napakan kypsiksi noin 10 minuutin ajan välillä käännellen.

Sekoita kukkakaalit, lipstikka ja loput kastikkeesta kulhoon perunoiden ja sipulien kaveriksi.

Kuutioi joukkoon kuoritut kananmunat. Käytä joko veistä tai leikkaa munanleikkurilla kahteen suuntaan.

Grillaa Wingsit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti kukkakaali-perunasalaatin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan Wild Garlic Wings