Balsamicokanaa rucolapedillä
min | Helppo
Ainekset
100 g
rucolaa
250 g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
50 g
sinihomejuustoa murustettuna
200 g
säilykepäärynöitä viipaloituna
50 g
saksanpähkinöitä rikottuna
2 rkl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
oliiviöljyä
AINEKSET
AINEKSET
Paistetun kanan lisukkeeksi riittää monesti yksinkertainen salaattipeti, johon lisämakua tässä reseptissä antavat voimakas sinihomejuusto ja makea päärynä. Pähkinät tuovat annokseen mukavaa suutuntumaa, ja hunajan makeus kruunaa makupaletin. Sinihomejuuston voit korvata myös fetajuustolla
Näin teet sen
Paista Naapurin Maalaiskanan Balsamico rintafileet pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.
Kun kanat ovat ruskistuneet molemmin puolin, voit lisätä pannulle tilkan vettä. Näin kanat kanat
eivät pääse ruskistumaan liikaa ja kypsyvät miedolla lämmöllä. Pannulle jää myös tilkka herkullista
kastiketta.
Jaa rucolat lautasille ja niiden päälle tomaatit, juusto, päärynät ja pähkinät.
Viipaloi päälle hieman jäähtyneet rintafileet.
Viimeistele hunajalla ja oliiviöljyllä.
Tarjoa lisäksi rapeakuorista leipää.