Chicken ’n Chips
min | Helppo
Ainekset
8
isohkoa perunaa
rypsiöljyä
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
raastettua sitruunankuorta
suolaa
Dippi:
1 dl
majoneesia
2 rkl
makeaa chilikastiketta
AINEKSET
AINEKSET
Rapeaa kanaa ja lankkuperunoita - niistä syntyy herkullinen Chicken 'n Chips, jota täydentää majoneesista ja makeasta chilikastikkeesta tehty dippi. Viimeistele annos ripottelemalla päälle hienonnettua rosmariinia, suolaa ja raastettua sitruunankuorta.
Näin teet sen
Pese perunat huolellisesti ja lohko ne veneiksi.
Pyöräytä lohkot rypsiöljyssä, levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Kääntele perunat ja lisää pellille jäiset kanapuikot.
Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes puikot ovat rapeita ja perunat kypsiä.
Sekoita dipin ainekset.
Ripottele kanapuikkojen ja perunoiden päälle rosmariinia, suolaa ja raasta hieman sitruunankuorta.